3D-тур

Опис

«Мисливська Садиба» в селі Лумшори.

Гори, полонини, гірські річки, чисте повітря – все це Ви знайдете на Закарпатті. А якщо сюди ще й додати оздоровче купання в чанах – тоді Вам потрібно в село Лумшори. Лумшорські чани відомі далеко за межами села Лумшори. Перший лікувальний заклад в селі Лумшори з 1600 року, а з XVIII ст. вже існував «Курорт Лумшори».

Лумшори славляться купанням в чавунних чанах під якими горить вогонь. Вода в чани надходить з сірководневого джерела. До води додають хвою та різні духмяні трави. В такому чудовому місці і розташована «Мисливська Садиба».

Особливості проживання та відпочинку.

«Мисливська Садиба» в селі Лумшори розташована на самому в’їзді в село. Завдяки цьому її дуже легко відшукати. Садиба знаходиться на березі гірської річки. По обидва боки садиби гірські хребти вкриті буковим лісом. До «Мисливської Садиби» веде добре асфальтована дорога, а поруч – зручний майданчик для паркування.

Приватний комплекс «Мисливська Садиба» складається з будиночків для проживання, відкритого басейну, бані, ставка, ресторану «Колиба», п’яти оздоровчих чанів та досить великої території.

Номери для проживання.

Для проживання в «Мисливській Садибі» Вам запропонують:

  • Двоповерховий котедж на 8 місць;
  • Двоповерховий котедж на 6 місць;
  • Одноповерховий котедж на 2 місця;
  • Двоповерховий котедж на 9 місць.

Всі котеджі укомплектовані необхідними меблями, опалення автономне, водопостачання (холодна та гаряча вода) постійно.

  Харчування.

На території «Мисливської Садиби» знаходиться ресторан «Колиба» на 80 місць.

В ресторані Вам запропонують страви притаманні цьому регіону. На території знаходиться рибник де Ви зможете самі впіймати гірську форель, яку потім Вам приготують.  Всі страви в ресторані готують з продуктів вирощених або зібраних в цій місцевості.

Поруч з рестораном «Колиба» знаходиться магазин. Гості, які проживають в «Мисливській Садибі», можуть користуватися мангалом.

Лікування.

Для лікування в селі Лумшори використовують чавуні чани. Купання в чанах корисно при захворюваннях опорно-рухового апарату, серцево-судинної та нервової систем та інших недугах. Підбирання води для купання проводиться індивідуально залежно від віку відвідувачів.

В руській бані Вам запропонують подихати парами морської солі, хвої та настоїв лікарських рослин.

Відпочинок та екскурсії.

Відпочиваючи в «Мисливській Садибі» Ви можете відвідати водоспади на річці Туриця. Також можна піднятися до Комсомольського озера або на Полонину Руну. Місцеві ліси дуже багаті на гриби та ягоди.

Неподалік знаходиться село Лікіцари з дерев’яною церквою XVIII ст.. До села можна доїхати на машині або пройтися пішки напряму через гірський хребет.

Як добратися?

Добратися до «Мисливської Садиби» в селі Лумшори можна на автомобілі по трасі Ужгород-Львів (через Самбір). В СМТ Перечин повернути в напрямку Лумшори.

Поїздом до міста Ужгород, дальше автобусом або таксі.

Тел.: 099 041 7831.

Нема коментарів.
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.